Program

Program Fjellfiolen 2022

Konsert i Susendal kirke Torsdag 11/8 med Øyvind Farmen.
Øivind Farmen har en allsidig musikalsk bakgrunn som spenner fra urfremføringer sammen med symfoniorkestre og korps, via konsertturnéer i fra Kina i Øst til USA i vest, til stor turnévirksomhet med folkemusikktrioen ”Flukt”, og ulike samarbeidsprosjekt med musikere som eksempelvis Elise Båtnes, Øystein Baadsvik, Ole Edvard Antonsen, Jörgen Sundeqvist og Lars Karlsson. Gamnmeldans har han spilt mest sammen med Baluba, trio tk og Sigmund Sæther, samt på ulike plateinnspillinger, bl.a. med Bjørnar Haugen og Tradisjonskvintetten.

Han har et antall CD-produksjoner bak meg innen ulike stilarter og er bl. a. blitt nominert til Spellemannpris i både folkemusikklassen (2008) med Flukt og i samtidsmusikklassen (2010) for egen soloproduksjon.

I 1996 vant han "Trofée Mondial de l'accordéon" ("Verdensmesterskapet på trekkspill").

I tillegg til sitt virke som musiker, underviser han ved NTNU, Institutt for musikk, i Trondheim, samt har eget trekkspillverksted og salg av instrumenter. Under Fjellfiolen vil han også ha stand med muligheter for å få gjort enkle reparasjoner samt salgsutstilling. Mer om Øivind Farmen: www.farmen.net

Det blir dans fredag og lørdag, samt gratis konsert lørdag kl. 13.00 på Moan.